Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Χαλκιδική «έδειξε» ο έλεγχος DNA, «ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος»

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Χαλκιδική «έδειξε» ο έλεγχος DNA, «ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος»

Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού της 22χρονης στη Χαλκιδική, τι δείχνουν τα νέα δεδομένα με τα αποτελέσματα στο δείγμα του γενετικού υλικού.

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την καταγγελία της 22χρονης για το βιασμό της.

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της 22χρονης.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 56χρονο τρόφιμο των φυλακών και ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #22χρονη #DNA #ΔΡΑΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/s04AcNq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη