-->

Την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Κω ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Κω ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Την κατασκευή ενός νέου νοσοκομείο στην Κω ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι γνωρίζει και τις ανάγκες του υφιστάμενου νοσοκομείου.

 

«Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι στην Κω, ένα νησί που αγαπώ ιδιαίτερα, τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συνάντησής του με φορείς της Κω, ανακοινώνοντας παράλληλα την ανέγερση ενός νέου νοσοκομείου.

«Ανακοινώνω και επίσημα ότι η πατρίδα του Ιπποκράτη θα αποκτήσει επιτέλους νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το news4health.gr.

«Κάναμε χθες εκτεταμένη σύσκεψη και αποτελεί μονόδρομο η ανέγερση του νέου νοσοκομείου, καθώς το υφιστάμενο έχει φτάσει στα όριά του. Βλέποντας ότι αυξάνονται οι ανάγκες του νησιού, θα προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην ωρίμανση των σχετικών μελετών, θα συμπράξουμε με την περιφέρεια για την απαραίτητη χρηματοδότηση και το συντομότερο δυνατό θα αποκτήσετε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο όπως αυτό της Λευκάδας που αποτελεί πρότυπο» είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

«Δεν θα αμελήσουμε τις ανάγκες του υφιστάμενου νοσοκομείου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, οι οποίες θα καλυφθούν αμέσως» πρόσθεσε.

#ΚΩΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΕΠΙΣΚΕΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4WTsCac
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->