Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έτσι θα ομολογούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου» (βίντεο)

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έτσι θα ομολογούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου» (βίντεο)

Για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μίλησε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος. Τι είπε για την «ομολογία» της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας.

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη που έγιναν στην υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από το ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό από το σπίτι αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την… παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΘΑΝΑΣΗΣ_ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2gl4Kpr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη