Με λίγους εκλεκτούς φίλους γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Ιερώνυμος

Με λίγους εκλεκτούς φίλους γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Ιερώνυμος

Με λίγους εκλεκτούς φίλους συντροφιά, από τον κλήρο και την πολιτική, γιόρτασε χθες την ονομαστική του εορτή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Στο ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου, την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας, στις πλαγιές του Ελικώνα, με καταπληκτική θέα στον κορινθιακό κόλπο, ο κ. Ιερώνυμος παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους ήταν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Τάκης Θεοδωρικάκος, οι αναπληρωτές υπουργοί Θοδωρής Σκυλλακάκης, Μίνα Γκάγκα και οι υφυπουργοί Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας κ.α.

Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος τους ξενάγησε στο μοναστήρι, το οποίο αναστήλωσε όταν ήταν ακόμη Μητροπολίτης Θηβών.

Χαρακτηριστικό είναι πως έξω από το κελί του, ο κ. Ιερώνυμος έχει βάλει την επιγραφή «σήμερον εμού, αύριο ετέρου και ουδέποτε τινός», δηλαδή, «σήμερα δικό μου, αύριο κάποιου άλλου και ποτέ κανενός», για να θυμίζει σε όλους τη ματαιότητα της κτητικότητας υλικών αγαθών.

#ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ_ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ #ΓΙΟΡΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RxCZYFb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη