Πηγές ΝΔ για Λατινοπούλου: «Δεν θα είναι υποψηφία στις επόμενες εκλογές»

Πηγές ΝΔ για Λατινοπούλου: «Δεν θα είναι υποψηφία στις επόμενες εκλογές»

Μετά τη νέα πρόκληση με το body shaming εις βάρος της παρουσιάστριας Δανάη Μπάρκα, η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων. 

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», ξεκαθαρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Σε story της στο Instagram, η Αφροδίτη Λατινόπουλου προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης σε νέο ρατσιστικό παραλήρημα αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο που αναφερόταν στην εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία.

Σχολίασε συγκεκριμένα πως «αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

 

#ΑΦΡΟΔΙΤΗ_ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/s3zEibq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη