Σοκαριστικό τροχαίο στην Κηφισίας, «έκαψε» κόκκινο και... «απογειώθηκε» μετά τη σύγκρουση (βίντεο ντοκουμέντο)

Alpha

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Ιουνίου στην Λεωφόρο Κηφισίας στο οποίο εμπλέκονται ένα Smart και ένα ταξί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/6) στην Λεωφόρο Κηφίσιας και εμπλέκονται ένα Smart και ένα ταξί.

Το μαύρο Smart παραβιάζει τον φωτεινό σηματοδότη και χωρίς να φρενάρει περνά κάθετα την Βασιλίσσης Σοφίας, όμως εκείνη την ώρα, ένα ταξί διασχίζει τη διασταύρωση (με πράσινο) με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μαύρο Smart το οποίο «σηκώνεται» στον αέρα.

Λίγη ώρα αργότερα, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό και το συνοδηγό του μαύρου ΙΧ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΚΗΦΙΣΙΑΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ajSYo3T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη