Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά που υποστήριξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου (βίντεο)

Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά που υποστήριξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου (βίντεο)

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά, όπου το πρώην μοντέλο υποστήριξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου που προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της για την Δανάη Μπάρκα.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα και το ρατσιστικό -χονδροφοβικό παραλήρημα που είχε. Τονίζεται ότι η κα. Λατινοπούλου δεν είναι πια υποψήφια Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ωστόσο είχε επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα και σήμερα εξήγησε και το γιατί.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Αντίθετη άποψη είχε ο Κώστας Φραγκολιάς

Ο Κώστας Φραγκολιάς εκείνη την ώρα την διέκοψε λέγοντας «Ρατσιστικό γιατί;». «Ασε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε» απάντησε η παρουσιάστρια. «Μα δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς κάνοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει ενοχλημένη από την τοποθέτηση του συνεργάτη της.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε βίντεο:

#ΑΦΡΟΔΙΤΗ_ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ #ΔΑΝΑΗ_ΜΠΑΡΚΑ #ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ_ΤΣΙΜΙΤΣΙΛΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FKTHDbs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη