Προσωρινή... ανακωχή: Συνάντηση Νίκου Παναγιωτόπουλου – Χουλουσί Ακάρ στις Βρυξέλλες

eurokinissi

Συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας αναμένεται σε λίγη ώρα στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Για το μεσημέρι της Πέμπτης στις Βρυξέλλες προγραμματίστηκε το ραντεβού των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το Open, ήταν η τουρκική πλευρά εκείνη που ζήτησε τη συνάντηση, ώστε οι δύο υπουργοί να μπορέσουν να συζητήσουν σχετικά με την ένταση που έχει προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ των δύο χωρών.

Μόλις προχθές πάντως ο Χουλουσί Ακάρ σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών των χωρών του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη, συνέχισε τις προκλήσεις παίρνοντας απάντηση από την ελληνική πλευρά.

#ΝΙΚΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΧΟΥΛΟΥΣΙ_ΑΚΑΡ #ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ROmHwh2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη