Λαμία: Διενέργεια ψεκασμού για την προστασία των κέδρων στον ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Ελευθερίας

Η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών & Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων θα προχωρήσει στην διενέργεια ψεκασμού για την προστασία των δενδροστοιχιών κέδρων στον ποδηλατόδρομο της Λεωφόρου Ελευθερίας.

Ο ψεκασμός θα γίνει από εδάφους με οξυχλωριούχο χαλκό, με μπεκ μικρής διασποράς, με χαμηλή πίεση ψεκασμού και κατάλληλες καιρικές συνθήκες για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας δημιουργίας ψεκαστικού νέφους λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης του ψεκασμού είναι στις 27 Ιουνίου 2022 αργά τις νυχτερινές ώρες, μετά τις 10.30 μ.μ., εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και θα συνεχιστεί τις επόμενες νύχτες μέχρι την ολοκλήρωση.

Για την διευκόλυνση των εργασιών και την αποφυγή κινδύνου θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή κυκλοφορίας των πεζών εντός του ποδηλατόδρομου.

Παρακαλούνται όσοι κάνουν χρήση του ποδηλατόδρομου να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη