Λαμία: Το «αντίο» του Ανχελ Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την «αποχαιρέτησε» μέσω των social media.

Στους παίκτες της Λαμίας που ήταν πιθανό να αποχωρήσουν συγκαταλέγονταν ο Ανχελ Ορτέγκα και σήμερα (27/6) ο Ισπανός αριστερός μπακ αποχαιρέτησε την ομάδα. Ο 31χρονος ακραίος οπισθοφύλακας αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2021 και σε 1,5 σεζόν έπαιξε σε 35 παιχνίδια του συλλόγου, όμως πλέον αποτελεί παρελθόν όπως έκανε γνωστό μέσω των social media.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

Πάντα θα θυμάμαι τη μέρα που ήρθα εδώ τον Ιανουάριο του 2021 με δύο βαθμούς στη βαθμολογία. Κάναμε το θαύμα και όλοι μαζί σώσαμε την κατηγορία απολαμβάνοντας και κερδίζοντας πολλά παιχνίδια.

Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά σε πολλούς τομείς, αλλά ο καλύτερος πολεμιστής ξεπερνά τα πάντα μπροστά του. Τελικά μετά από πολύ καιρό αναμονής, αφήνουμε την ομάδα στη Super League και η ικανοποίησή μας είναι στην κορυφή.

Έδωσα το 200% κάθε μέρα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων με τον πρόεδρο, με το επιτελείο, τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους. Η οικογένειά μου και εγώ ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε αυτή την ομάδα και επίσης σε αυτήν την πόλη που θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Παίρνουμε μαζί μας δύο αδέρφια για πάντα, το Μιχάλη και τη Μαίρη. Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι γίνονται οικογένειά σου.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη