Την Παρασκευή στη Βουλή οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣτΕ

eurokinissi

Από ακρόαση περνούν την Παρασκευή στη Βουλή, οι υποψήφιοι πρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων θα ακούσουν την Παρασκευή τους υποψήφιους για την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας. Μετά το πέρας της ακρόασης, τα μέλη της Διάσκεψης θα προχωρήσουν σε ψηφοφορία, που όμως έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα για το υπουργικό συμβούλιο.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι είναι, οι αντιπρόεδροι του ΣτΕ: Ιωάννης Γράβαρης, Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Ευαγγελία Νίκα, Μαρίνα – Ελένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Τσιμέκας και Μαργαρίτα Γκορτζολίδου.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας: Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Παναγιώτα Καρλή, Μαρίνα Παπαδόπουλου, Βασίλειος Αραβαντινός, Διομήδης Κυριλλόπουλος, Άννα Καλογεροπούλου, Όλγα Ζύγουρα, Βαρβάρα Ραφτοπούλου, Κωνσταντίνος Κουσούλης και Κωνσταντίνα Φιλοπούλου.

Η θέση του Προέδρου, μένει κενή στο τέλος Ιουνίου. Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο έπειτα από τη συμβουλευτική ψήφο της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

#ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ_ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ #ΠΡΟΕΔΡΟΙ #ΔΙΑΣΚΕΨΗ_ΠΡΟΕΔΡΩΝ_ΒΟΥΛΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KdP1A7t
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη