Λαμία: Τσιμέντο παντού

Τσιμέντο παντού 

Μετά τις "επιτυχημένες" τσιμεντοστρώσεις του κέντρου και των Πλατειών της Λαμίας, οι Πολίτες αντιμετωπίζουν με τρόμο την πρόθεση της Δημοτικής μας Αρχής να "αναμορφώσει" και τη Νότια Λαμία. Με μπετόν, κομπρεσέρ και καταστροφική όχληση του αστικού ιστού;

Αν κρίνουμε από τα σιντριβάνια - "ντουσιέρες", τις θερμοκρασίες υψικάμινου της Πλατείας Πάρκου, την μετατροπή του αγάλματος του Τσολιά σε Ουρητήριο και τα μονοψήφια ποσοστά πράσινου, μάλλον δικαίως διαμαρτύρονται.

Τα "μεγαλόπνοα" σχέδια φαραωνικών αναπλάσεων τη στιγμή που η πόλη έχει αφεθεί στη μοίρα της, μάλλον αποδεικνύουν για πολλοστή φορά την πλήρη αποκοπή της Δημοτικής Αρχής από την Πραγματικότητα.

Εγκατάλειψη μαζί με φαραωνικά project , τι σημαίνουν άραγε; Γιατί συνυπάρχουν;

▪️Καμία πιο ισχυρή απόδειξη από τη φωτογραφία πεζοδρομίου σε εγκατάλειψη που μας έστειλε Πολίτης της Λαμίας σε απόγνωση.

Δείτε πως κατάντησε και το ηλιακό ρολόϊ στην οδό Καρπενησίου...

Η καλύτερη απάντηση στην Εικονική Πραγματικότητα των Δημοσίων Σχέσεων, είναι η φωνή του Πολίτη.

▪️Να σημειωθεί και το παράπονο του Πολίτη που έστειλε τις φωτογραφίες, για την αδυναμία του να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του. Έτσι ακριβώς είναι: Η Εικονική Πραγματικότητα προσπαθεί να  επιβληθεί διά της σιωπής.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη