«Γιατί, κύριε, πρέπει να μαθαίνουμε ιστορία»; Ποιος είναι ο Ραϋμόνδος Αλβανός που έπεσε στο θέμα της έκθεσης

«Γιατί, κύριε, πρέπει να μαθαίνουμε ιστορία»; Ποιος είναι ο Ραϋμόνδος Αλβανός που έπεσε στο θέμα της έκθεσης

Γνωστό έγινε στο υπουργείο Παιδείας τα θέματα στη νεοελληνική γλώσσα για τις πανελλήνιες 2022. 

Μάλιστα στο θέμα έκθεσης 2022 στις πανελλήνιες έπεσε κείμενο του Ραϋμόνδου Αλβανού, «Ο ελληνικός εμφύλιος. Μνήμες σε πόλεμο και σύγχρονες πολιτικές ταυτότητες», από τον Πρόλογο του βιβλίου. Ποιος όμως είναι ο Ραϋμόνδος Αλβανός; 

Ο Ραϋμόνδος Αλβανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Συγκριτικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Essex και το 2005 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ζει στην Καστοριά και μέχρι το 2019 δίδασκε, ως επιστημονικός συνεργάτης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά). Επίσης είναι συνεργάτης του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, υπεύθυνος για τις ξεναγήσεις και τις εκδηλώσεις του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο.

panellinies879

Σε λίγη ώρα το Dnews σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό θα σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις με απαντήσεις στο θέμα έκθεσης 2022.

 

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ #ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dWHA04M
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη