Κιμ Καρντάσιαν: «Έτοιμη να φάω και... ακαθαρσίες για να δείχνω νεότερη»

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι πρόθυμη να «κάνει… τα πάντα» για να δείχνει νέα, σύμφωνα με τα όσα παραδέχθηκε η ίδια σε συνέντευξη της στους «New York Times».

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει δήλωση της Κιμ Καρντάσιαν στους New York Times, όπου παραχώρησε συνέντευξη. Η 41χρονη τηλεπερσόνα αστειεύτηκε, λέγοντας πως θα έτρωγε ακόμη και κακά για να δείχνει νεότερη.

«Αν μου έλεγες ότι έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω κακά κάθε μέρα για να δείχνω νεότερη, ίσως να το έκανα. Ίσως» αστειεύτηκε η Κιμ Καρντάσιαν.

{https://twitter.com/MailOnline/status/1532418035381944321}

Η δήλωση αυτή δεν άργησε να προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media. «Γιατί αισθάνομαι ότι αυτό σημαίνει ότι το έχει κάνει ήδη;», αναρωτήθηκε κάποιος, με έναν να σημειώνει: «Πόσα κακά είναι η ερώτηση».

Η δημοσίευση του άρθρου ήρθε με την ανακοίνωση της νέας σειράς περιποίησης της Καρντάσιαν, Skkn by Kim, που κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα. 

«Πολλοί άνθρωποι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν να μην τους νοιάζει πώς φαίνονται. Δεν συμπεριφέρομαι σαν να είναι εύκολο ή όλο φυσικό. Δεν ξυπνάς απλώς και χρησιμοποιείς οτιδήποτε», λέει η ίδια στους Times.

#ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ #New_York_Times #ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/weoykmF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη