Δολοφονία Χέντερσον: Καταδικάστηκαν και σε δεύτερο βαθμό οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του στη Ζάκυνθο

Δολοφονία Χέντερσον: Καταδικάστηκαν και σε δεύτερο βαθμό οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του στη Ζάκυνθο

Πέντε ένοχοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη και ένας για θανατηφόρα σωματική βλάβη κρίθηκαν οι έξι κατηγορούμενοι σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον στη Ζάκυνθο το 2017.

Στην ίδια με την πρωτόδικη απόφαση κατέληξε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, για τους έξι κατηγορούμενους της υπόθεσης της δολοφονίας του Μπακαρί Χέντερσον στη Ζάκυνθο το 2017.

Πέντε από τους κατηγορούμενους καταδικάστηκαν για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και ένας για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Αντίθετα με την πρωτόδικη απόφαση η οποία πάρθηκε ομόφωνα, στο Εφετείο υπήρξε απόφαση κατά πλειοψηφία, με πρόεδρο, δικαστή και έναν ένορκο να μειοψηφούν.

Ο εισαγγελέας της έδρας, είχε προτείνει την ενοχή των έξι κατηγορουμένων από κοινού για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

#ΖΑΚΥΝΘΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΦΕΤΕΙΟ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ABDdR4x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη