Εφετείο Χρυσής Αυγής: Ξεκίνησε και διέκοψε μετά από τρία λεπτά το δικαστήριο

Εφετείο Χρυσής Αυγής: Ξεκίνησε και διέκοψε μετά από τρία λεπτά το δικαστήριο

Ξεκίνησε το Εφετείο στο οποίο δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η Χρυσή Αυγή, με την έδρα να διακόπτει άμεσα μετά από διαμαρτυρίες των δικηγόρων των κατηγορουμένων.

Λίγο μετά τις 9:14 ανέβηκε για πρώτη φορά η έδρα του δικαστηρίου του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή, διακόπτοντας τρια λεπτά αργότερα έπειτα από διαμαρτυρίες των δικηγόρων των κατηγορουμένων πως πολλοί συνάδελφοι τους δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν στην ώρα τους στο δικαστήριο επικαλούμενοι τη συγκέντρωση που πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

lagos38

Λίγοι οι παρόντες μεταξύ των κατηγορουμένων μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Λαγός, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Αντώνης Γρέγος.

Οι παρόντες δεν ξεπερνούσαν τους εννέα, ενώ το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά μόλις τρια λεπτά αφού ανέβηκε με πλήρη σύνθεση στην έδρα μέχρι να φτάσουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.

lagos58

magda38

#ΕΦΕΤΕΙΟ #ΧΡΥΣΗ_ΑΥΓΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hWHpgBV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη