-->

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Αυτοψία στις περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας που επλήγησαν από το χαλάζι

Αυτοψία στις περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας που επλήγησαν από το χαλάζι

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Σανίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αχινιώτης  μαζί τη Δήμαρχο Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, τον εντεταλμένο σύμβουλο  κ. Ι. Πρεμέτη, τη Δντρια του ΕΛΓΑ και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν αυτοψία εχθές Τρίτη 9 Ιουνίου στην Ανατολική Φθιώτιδα, σε συνέχεια της ισχυρής χαλαζόπτωσης που έπληξε την περιοχή τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Στη συνάντηση που ακολούθησε στο Δημοτικό Κατάστημα Πελασγίας,  παρουσία κατοίκων και ελαιοκαλλιεργητών διαπιστώθηκε η εκτεταμένη καταστροφή στα ελαιοπερίβολα μεταξύ Μύλων, Σπαρτιάς και Αχλαδίου, μετά και από 3 χρόνια ακαρπίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας δήλωσε : «Βρεθήκαμε σε πολλά σημεία όπου σημειώθηκαν καταστροφές και ακούσαμε τους τοπικούς φορείς, τους κατοίκους και τους καλλιεργητές. Όλοι οι εμπλεκόμενοι κινήθηκαν με ταχύτητα, ενώ ήδη ο ΕΛΓΑ κινήθηκε άμεσα και όσοι έχουν υποστεί ζημιά μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις εντός 15 ημερών, μέχρι 21/06/2022 ».Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->