Λαμία: Ωραίες παρεμβάσεις από το 13o Δημοτικό Σχολείο στο Ισαδάκι (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος,το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας ετοίμασε μια σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το περιβάλλον.

Με σύνθημά μας : «Αγαπώ και Φροντίζω  το Περιβάλλον» ,οι μαθητές  του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, μέσα από ομαδοσυνεργατικές  δραστηριότητες, κατασκεύασαν ταΐστρες για τα πουλιά  και πινακίδες .Τις έβαψαν και έγραψαν συνθήματα για την προστασία του περιβάλλοντος και την Παρασκευή 10 Μαΐου, τις  τοποθέτησαν στα Ισιαδάκι, το δασάκι που βρίσκεται κοντά στο Σχολείο μας και μας φιλοξενεί πολλές φορές για  παιχνίδι και ξεκούραση στους σχολικούς μας περιπάτους.

Η Δράση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών μας, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση της οικολογικής τους  συνείδησης, ως στάση ζωής.'











Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη