Γέρακας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., πού στρέφονται οι έρευνες - Εξετάζονται τα δύο καλάσνικοφ

Γέρακας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., πού στρέφονται οι έρευνες - Εξετάζονται τα δύο καλάσνικοφ

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών την εκτέλεση του 38χρονου στο βενζινάδικο στον Γέρακα, ενώ οι έρευνες στρέφονται στη διαδρομή του βαν των δραστών και στο παρελθόν του θύματος.

Πιο αναλυτικά, μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του ήταν το βενζινάδικο που έπεσε νεκρός ο 38χρονος επιχειρηματίας όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Οι εκτελεστές τον παρακολουθούσαν και είχαν δει ότι τις τελευταίες μέρες δεν είχε προσωπική ασφάλεια. Το πρωί του Σαββάτου, όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, οι δύο εκτελεστές κατέβηκαν από το λευκό βαν και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

Τα δύο καλάσνικοφ βρέθηκαν μέσα στο καμένο βαν που εγκατέλειψαν οι δράστες και θα αναλυθούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για το κατά πόσο φέρουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, οι βολίδες τον βρήκαν στο κεφάλι, την κοιλιακή και θωρακική χώρα, ενώ οι αστυνομικοί σύμφωνα με την ΕΡΤ περισυνέλεξαν τουλάχιστον 40 κάλυκες, από την σκηνή του εγκλήματος.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν στο κλεμμένο όχημα το οποίο έκαψαν στη περιοχή της Παλλήνης και στα μπροστινά καθίσματα βρέθηκαν τα δυο καμένα καλάσνικοφ. Το λευκό βαν οι δράστες το είχαν κλέψει από το Μενίδι στις αρχές του έτους.

Επιπλέον, στο Ανθρωποκτονιών κατέθεσαν οι 4 υπάλληλοι του βενζινάδικου ενώ τις επόμενες μέρες θα καταθέσει και ο πατέρας του θύματος, ο οποίος σε δήλωσή του έκανε λόγο για κυκλώματα της νύχτας που σκότωσαν τον γιο του και για διεφθαρμένους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν οπτικό υλικό ενώ θα ζητήσουν και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

#ΓΕΡΑΚΑΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ #ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ #ΕΡΕΥΝΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4mz32Jj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη