Επικό: Της έκανε πρόταση γάμου μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ιταλία (βίντεο)

Επικό: Της έκανε πρόταση γάμου μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ιταλία (βίντεο)

Όταν κάποιος είναι «τρελά» ερωτευμένος, προφανώς μπορεί να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του οπουδήποτε, ακόμη και στο σούπερ μάρκετ!

Αυτό έκανε ένας Ιταλός, το πρωί της Πέμπτης, στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ Despar στη Μίρα. «Αγάπη μου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι, παρουσία όλων», είπε ο Σαλβατόρε Κοσταρέλι από τα μεγάφωνα του σουπερμάρκετ.

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων πελατών και υπαλλήλων, όπου η... υποψήφια νύφη, η Τιτσιάνα Τζιουζέπα Φαμάο, πιάνεται από το καρότσι με τα ψώνια για να μην πέσει κάτω από την έκπληξη.

Το ζευγάρι αγκαλιάζεται δίπλα στα κατεψυγμένα είδη, ο Σαλβατόρε βγάζει από την τσέπη του το δαχτυλίδι και το περνάει στο δάχτυλο της αγαπημένης του.

Χαμόγελα, χειροκροτήματα και επιφωνήματα ακολουθούν από πελάτες και υπαλλήλους, ενώ το φιλί του ζευγαριού προφανώς επισφραγίζει το... «I do»!

Η Τιτσιάνα εξεπλάγη πραγματικά, αφού, όπως είπε, ο Σαλβατόρε είναι «πολύ ντροπαλός».

Εκείνος σχεδίαζε την πρόταση γάμου επί πολλές ημέρες. «Σκέφθηκα την κλασική πρόταση, πάνω σε μια γόνδολα, αλλά προτίμησα το σουπερμάρκετ… για να καταλάβει πόσο την αγαπώ. Μια τέτοια χειρονομία, δεν θα την ξεχάσει ποτέ», εξήγησε στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Corriere del Veneto.

Το ζευγάρι (είναι και οι δύο Σικελοί) είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και, τώρα, πλέον σχεδιάζουν το γάμο τους που θα γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο.

{https://www.youtube.com/watch?v=sNeSQFfkvEs}

#ΠΡΟΤΑΣΗ_ΓΑΜΟΥ #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ #ΙΤΑΛΙΑ #ΖΕΥΓΑΡΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RmIfloM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη