Εγκαίνια για την πρώτη ατομική έκθεση του Ζωγράφου των Χρωμάτων, Μάνου Ιωαννίδη

Εγκαίνια για την πρώτη ατομική έκθεση του Ζωγράφου των Χρωμάτων, Μάνου Ιωαννίδη

Την Πέμπτη,19 Μαΐου 2022,πραγματοποιήθηκαν μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Ζωγράφου των Χρωμάτων, Μάνου Ιωαννίδη,  στην «THE BLENDER GALLERY» που βρίσκεται επί της οδού Ζησιμοπούλου 4 στη Γλυφάδα.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος. Αρναουτάκης Σταύρος, ο οποίος περιγράφοντας το έργο του καλλιτέχνη ανέφερε μεταξύ των άλλων την περίφημη ρήση του Vincent van Gogh «Ονειρεύομαι ότι ζωγραφίζω και μετά ζωγραφίζω ότι ονειρεύομαι».

manos3

Την εκδήλωση συντόνισε ο καταξιωμένος καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κος. Στεφανίδης Μάνος, ο οποίος χαρακτηρίζει τον ζωγράφο ως «μανιακό προσωπογράφο αλλά κατά βάθος ευαίσθητο και οξυδερκή ψυχογράφο».

Χαιρετισμό επίσης απηύθηνε η κα. Χαρίση Κλέλια, Διευθύντρια Λόγου & Τέχνης UNESCO Πειραιώς & Νήσων και καταξιωμένη δημοσιογράφος του «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης η οποία απένειμε στον καλλιτέχνη και τιμητικό έπαινο για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.

Πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής καθώς και από άλλους σημαντικούς τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας έδωσαν το παρόν.

manos2

#ΜΑΝΟΣ_ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ #ΕΚΘΕΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cw2Balm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη