Σέρβιραν «αηδιαστικό» φαγητό σε πτήση με γνωστή αεροπορική εταιρία - Σάλος με ανάρτηση επιβάτη «πρώτης θέσης»

Σέρβιραν «αηδιαστικό» φαγητό σε πτήση με γνωστή αεροπορική εταιρία - Σάλος με ανάρτηση επιβάτη «πρώτης θέσης»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εικόνα που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα πιάτο από γεύμα που έχει σερβίρει η British Airways σε επιβάτες που έχουν πληρώσει θέσεις πρώτης κατηγορίας.

Η φωτογραφία με το συγκεκριμένο γεύμα στάλθηκε σε τηλεοπτική παρουσιάστρια, η οποία με τη σειρά της το μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ισχυρίστηκε ότι σερβίρεται σε πτήση από την Αμπούχα στο Λονδίνο.

Το Twitter πήρε δικαιολογημένα… φωτιά καθώς μια απευθείας πτήση πρώτης θέσης από την Αμπούχα κοστίζει περίπου 6.000 λίρες. Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Πρωινό πρώτης τάξης της #BritishAirways. Τροφή για σκέψεις;».

«Φαίνεται αηδιαστικό»

Σχολιάζοντας την ανάρτηση ένας χρήστης ανέφερε: «Δεν δικαιολογεί γεύμα πρώτης θέσης. Υπάρχουν τρία πράγματα που σχεδόν δεν τα αναγνωρίζεις. Πρέπει να περιέχει αυγό διότι είναι πρωινό, αλλά μοιάζει με πατατοσαλάτα. Αυτά τα κίτρινα τι διάολο είναι; Το καφέ πράγμα; Δεν είναι μαύρη πουτίγκα, αλλά τι είναι; Νομίζω ότι είναι ντομάτα που έχει καεί».

Ένας άλλος σχολίασε: «Αυτό φαίνεται αηδιαστικό. Τι είναι αυτό το γκρίζο πράγμα;», ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Φαίνεται αηδιαστικό», βάζοντας δίπλα ένα emoji που κάνει εμετό. Τα σχόλια συνεχίστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ένας φίλος της που είχε πετάξει στο Χίθροου, της έστειλε την φωτογραφία. «Το μοιράστηκε διότι ήταν τόσο αηδιασμένος… Δεν περίμενε ότι θα γινόταν viral» εξήγησε.

Ένας εκπρόσωπος της British Airways μιλώντας στο LADbible για το θέμα που πήρε τεράστιες διαστάσεις, απολογήθηκε λέγοντας: «Μιλάμε με τρίτες εταιρείες τροφοδοσίας για να καταλάβουμε τι συνέβη εδώ. Αυτό σαφώς δεν πληροί τα συνήθη υψηλά μας πρότυπα. Λυπούμαστε που απογοητεύσαμε τους πελάτες μας σε αυτήν την περίπτωση».

#BRITISH_AIRWAYS #ΠΤΗΣΗ #ΓΕΥΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aOMHv5s
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη