Καύσωνας: Τις υψηλότερες θερμοκρασίες σημείωσε η Φθιώτιδα

Οι κάτοικοι της περιοχής έψαχναν για ένα... δροσερό σημείο να σταθούν, όσοι τουλάχιστον χρειάστηκαν να βγουν από το σπίτι τους κατά τις ώρες του μεσημεριού. Και όλα αυτά, ενώ αύριο αναμένεται ακόμη πιο θερμή μέρα

Είναι γεγονός! Ο υδράργυρος σκαρφάλωσε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου. Σύμφωνα με το meteo, την Τετάρτη (22/6) η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς για πρώτη φορά μέσα στο 2022. Συγκεκριμένα, οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες του καιρού, ήταν της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας (40,4 βαθμοί), της Λάρισας (39,6), του Λευκοχωρίου Φθιώτιδας (39,6), των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας (39,6) και της Στυλίδας Φθιώτιδας (39,4).

Στη Φθιώτιδα λοιπόν... χτύπησε η υψηλότερη θερμοκρασία με 40,4 βαθμούς με τους κατοίκους της περιοχής να ψάχνουν για ένα... δροσερό σημείο να σταθούν, όσοι τουλάχιστον χρειάστηκαν να βγουν από το σπίτι τους κατά τις ώρες του μεσημεριού. Και όλα αυτά, ενώ αύριο αναμένεται ακόμη πιο θερμή μέρα του καύσωνα και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τις ευπαθείς ομάδες.

Αυτό ήταν το Top 5 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες της Τετάρτης:

Αγία Τριάδα Φθιώτιδας (40,4 βαθμοί)

Λάρισα (39,6)

Λευκοχώρι Φθιώτιδας (39,6)

Αγιοι Θεόδωροι Κορινθίας (39,6)

Στυλίδα Φθιώτιδας (39,4)

www.reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη