Μας πήραν στο ψιλό... διεθνώς για το ανεκδιήγητο ρεπορτάζ της ΕΡΤ που έδειχνε πώς να κλέβουμε βενζίνη

Μας πήραν στο ψιλό... διεθνώς για το ανεκδιήγητο ρεπορτάζ της ΕΡΤ που έδειχνε πώς να κλέβουμε βενζίνη

«Αντικείμενο χλευασμού έγινε η κρατική τηλεόραση της Ελλάδας την Πέμπτη για ρεπορτάζ που έδειχνε στους τηλεθεατές πώς να κλέβουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα», σημείωνει η βρετανική Daily Mail σε σημερινό της δημοσίευμα.

 

Η ελληνική κρατική τηλεόραση μαθαίνει στους πολίτες να κλέβουν βενζίνη - τώρα που οι τιμές είναι στα ύψη - γράφει χαρακτηριστικά σήμερα η Daily Mail.

«Δεν είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο...  που σημαίνει πως κάποιος με ένα σωληνάκι - απλό σωληνάκι, δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό σωληνάκι - ακόμη και με ένα λάστιχο που έχουμε για να καθαρίζουμε τις βεράντες και ένα ντεπόζιτο αρκεί για να αδειάσουμε το ρεζερβουάρ», ανέφερε ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ «Συνδέσεις» την Τετάρτη, σε ένα... ρεπορτάζ που αν μη τι άλλο συζητήθηκε.

Αφού επέδειξε, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τη μέθοδο, ένας επισκευαστής αυτοκινήτων έδειξε στη συνέχεια πού μπορεί εναλλακτικά να παραβιαστεί το ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου για να κλαπεί το περιεχόμενό του.

«Είστε στα καλά σας; Δίνετε στον κόσμο συμβουλές για την κλοπή βενζίνης;» σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter - σημειώνει η Daily Mail.

«Μετά το σεμινάριο για δύο τρόπους εύκολης κλοπής βενζίνης, η ΕΡΤ ετοιμάζει τώρα νέες οδηγίες για το πώς να ανοίγουν κλειδαριές και να κλέβουν πορτοφόλια», ειρωνεύτηκε ένας άλλος.

Με αφορμή το ανεκδιήγητο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Daily Mail σημειώνει πως οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν σταθερά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, με την απλή αμόλυβδη να ξεπερνά τα 2,37 ευρώ (2,50 δολάρια) ανά λίτρο κατά μέσο όρο στην Αθήνα και πάνω από 2,50 ευρώ στη Ρόδο και τα γειτονικά νησιά.

Οι ελληνικές αρχές έχουν αντισταθεί στις εκκλήσεις για μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, επιλέγοντας αντ' αυτού επιδοτήσεις ύψους 30-50 ευρώ στους λιγότερο εύπορους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

#ΕΡΤ #VIRAL #ΚΛΟΠΗ #ΒΕΝΖΙΝΗ #Daily_Mail


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/I9JSvKq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη