ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πορεύεται στον γνώριμό του δρόμο της χυδαιότητας»

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πορεύεται στον γνώριμό του δρόμο της χυδαιότητας»

«Αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πορεύεται στον γνώριμό του δρόμο της χυδαιότητας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη πράγματι έχουν δάνεια από τράπεζες, τα οποία δηλώνουν στο «Πόθεν Έσχες». Όπως ακριβώς δάνεια από τράπεζες έχουν και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί Έλληνες. Ούτε μεμπτό είναι, ούτε παράνομο» τονίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Η Νέα Δημοκρατία Επισημαίνει ότι το γεγονός ότι «το αναγάγει σε αντιπολιτευτικό θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, συνδέοντάς το, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει όντως κοινωνική διάσταση, είναι άλλη μια απόδειξη του ακραίου λαϊκισμού του».

«Όταν μιλάμε για τοξικό κλίμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό ακριβώς εννοούμε» προσθέτει η ΝΔ.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου στο Facebook

Νωρίτερα, ο Νάσος Ηλιόπουλος, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook με αφορμή τη δημοσίευση των Πόθεν Έσχες. Στην ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε τα εξής: 

«Δεν είναι μόνο η προκλητική ανισότητα, είναι η προκλητική αδικία. Η δικαιοσύνη είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη μιας βαθιάς θεσμικής ανομίας. Πολιτικό προσωπικό για το οποίο δεν ισχύουν οι κανόνες και δεν υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου.

Όλα αυτά σε ποια χώρα;

Στην μόνη χώρα της ΕΕ που ο βασικός μισθός είναι χαμηλότερος από το επίπεδο που ήταν το 2010.

Στην χώρα που το 2021 τα τρόφιμα ήταν 4,8% πιο ακριβά από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η αρνητική αυτή απόκλιση συνεχίζεται αφού με βάση τα στοιχεία Μάιου είμαστε στο 11% ενώ ο μ.ο. είναι στο 7,5%

Στην χώρα που το 1/3 των πολιτών δαπανά άνω του 40% για ανάγκες στέγασης.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντονίζει την λεηλασία κατά των πολιτών. Δεν είναι ανικανότητα ή αποτυχία είναι πολιτική επιλογή.
Η ανάγκη όμως της κοινωνία λέει κάτι απλό:

Όταν δεν πέφτουν οι τιμές, πέφτει η κυβέρνηση!»

 {https://ift.tt/C1ZSaon}

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΑΣΟΣ_ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/W2xjnET
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη