Κώστας Αποστολόπουλος: Επίσκεψη σήμερα στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Ευρυτανίας, στα πλαίσια των επισκέψεων στις Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφέρειας

Επίσκεψη σήμερα στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Ευρυτανίας, στα πλαίσια των επισκέψεων στις Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφέρειας.

Συζήτηση εφ’όλης της ύλης με τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Δ/νσης για θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα, με επίκεντρο το κόστος παραγωγής, τις ενισχύσεις, την πρόοδο των Μέτρων του ΠΑΑ 2014-2020 και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η περιοχή της Ευρυτανίας λόγω του ανάγλυφου του τοπίου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Μουσείο Βουνού. Μια υπέροχη αναδρομή στο παρελθόν, γεμάτη συγκίνηση, μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις δωρεές ορειβατών, ανάμεσα σ’ αυτές και η δική μου ορειβατική μπότα, που με πηγαίνουν πίσω στο 2004 όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ελληνική ανάβαση στο Έβερεστ από τη Βορεια πλευρά.

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης

Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη