Μητσοτάκης για ακρίβεια: «Θα στηρίξουμε την κοινωνία στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων»

Μητσοτάκης για ακρίβεια: «Θα στηρίξουμε την κοινωνία στα πλαίσια των δημοσιονομικών δυνατοτήτων»

Αποφασισμένος να συνεχιστεί η στήριξη της κοινωνίας για όσο διαρκεί το κύμα της ακρίβειας, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο συνέδριο «ygeiamou» ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για το θέμα της ακρίβειας τόνισε: «Η κρίση είναι παγκόσμια και δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να στηρίξει την κοινωνία στα πλαίσια πάντα των δημοσιονομικών δυνατοτήτων και χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τον εθνικό στόχο για έξοδο της χώρας από την επιτήρηση αλλά και την αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδας».

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κυβερνητικές παρεμβάσεις για τα καύσιμα και την τιμολόγηση του ρεύματος: «είναι υποχρέωση μας να κρατάμε εφεδρείες. Η πλατφόρμα για το Fuel Pass, είναι πολύ σημαντική παρέμβαση. Διορθώνει αναδρομικά μια αδικία. Από τον Ιούλιο θα έχουμε νέο σύστημα τιμολόγησης ρεύματος. Οι λογαριασμοί θα είναι πολύ πιο προβλέψιμοι και προσιτοί. Οι επιχειρήσεις ήδη βλέπουν μειωμένους λογαριασμούς».

Το συνέδριο «ygeiamou» διοργανώνει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΚΡΙΒΕΙΑ #ΜΕΤΡΑ_ΣΤΗΡΙΞΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8RtLpPl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη