-->

Έτσι θα λειτουργήσει το υπ. Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων

Έτσι θα λειτουργήσει το υπ. Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων

Για το διάστημα από τις 2-6-2022 έως και τις 30-6-2022, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται οι Πανελλήνιες 2022 το Υπουργείο θα έχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο λειτουργίας.

Ξεκινάει η «μάχη» των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2022 αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου, με όσους φοιτούν στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) να κάνουν την αρχή ενώ ακολουθούν οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) που ξεκινούν τις εξετάσεις την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Το υπουργείο Παιδεία κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων έχει γνωστοποιήσει τον τρόπο λειτουργίας του.

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας, από τις 2 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένων των Σαββάτων θα ισχύσουν τα εξής:

Η πρόσβαση

1. H πρόσβαση στο υπουργείο επιτρέπεται για όλους μόνο από την κεντρική πύλη.

2. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο υπουργείο απαγορεύεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00μ.μ..

Ειδικά για τις 24 και 25-6-2022 θα ισχύσει η απόλυτη απαγόρευση εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών.

3. Απαγόρευση της εξόδου από το Υπουργείο πριν τις 11.00 π.μ. και της εισόδου μετά τις 18.00μ.μ. για όλους (συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων).

4. Απαγόρευση της διέλευσης από την Πτέρυγα Δ του ισογείου όλο το 24ωρο.

Τροφοδοσία των κυλικείων, αποκομιδή απορριμμάτων, ανακύκλωση
5. Η τροφοδοσία των κυλικείων, η αποκομιδή απορριμμάτων και η συλλογή της ανακύκλωσης του Υπουργείου θα πραγματοποιείται μεταξύ 12.00-18.00 μμ.

Η χρήση των αιθουσών

6. Η χρήση της κεντρικής αίθουσας εκδηλώσεων διατίθεται έως και τις 30-6-2022 για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

7. Η χρήση της αίθουσας «ΕΛΛΗ ΠΑΠΠΑ» διατίθεται στις 24,25,29,30-6-2022 για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Τι θα γίνει με τα λεωφορεία που εξυπηρετούν

8. Το λεωφορείο της γραμμής Ε14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Ο.Α.Κ.Α. - ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (EXPRESS), δε θα εισέρχεται στον προαύλιο χώρο του Υ.ΠΑΙ.Θ., σε όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων (από 2-6-2022 έως και 30-6-2022).

Η προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής έχει ως εξής: Διαδρομή από Αφετηρία: Από Αμαρυσίας Αρτέμιδος, δεξιά Νερατζιώτισσα, συνέχεια δεξιά παράδρομος Νερατζιώτισσας, δεξιά Α. Παπανδρέου, δεξιά Ερατούς, αριστερά Φαιάκων, αριστερά Αμαρυσίας Αρτέμιδος, δεξιά στον Ανατολικό σταθμό του Ο.Α.Κ.Α (προσωρινό Τέρμα).

Ιδρύεται προσωρινή στάση επί του παραδρόμου της οδού Νερατζιώτισσας (20 μέτρα πριν την συμβολή με την Α. Παπανδρέου).

Από τη στάση αυτή μπορεί να γίνεται η αποβίβαση και η επιβίβαση των υπαλλήλων. Διαδρομή από Τέρμα: Από τον Ανατολικό Σταθμό του ΟΑΚΑ (προσωρινό τέρμα), αριστερά Αμ. Αρτέμιδος, δεξιά Νερατζιώτισσα, συνέχεια δεξιά παράδρομος Νερατζιώτισσας, δεξιά Α. Παπανδρέου, δεξιά Ερατούς, αριστερά Φαιάκων, αριστερά Αμ. Αρτέμιδος, δεξιά Λεωφ. Κηφησίας, η συνέχεια κανονικά.

Για οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα παραπάνω, αλλά και για κάθε ενδεχόμενη δραστηριότητα που πρόκειται να λάβει χώρα κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο κτήριο του Υ.ΠΑΙ.Θ., απαιτείται ειδική άδεια από το Γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

#ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΑΙΔΕΙΑΣ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/15tN8Fr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->