Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή (βίντεο)

Μια πεζή τραυματίστηκε, όταν το πρωί της Παρασκευής (17/6), την παρέσυρε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα ΙΧ επιβατικό όχημα στην οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράσυρση γυναίκας από ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην οδό Πολυτεχνείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα, περίπου 40 ετών, σύμφωνα με το voria.gr επιχείρησε να περάσει τον δρόμο βγαίνοντας από στενό από τα Λαδάδικα όπου δεν υπήρχε διάβαση με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε επίσης γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα έπεσε με δύναμη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα η τραυματίας υπέστη κάκωση κεφαλής και έχει τις αισθήσεις της, ενώ διεκομίσθη στο ΑΧΕΠΑ.

Στην οδό Πολυτεχνείου έσπευσε και η Τροχαία, ενώ σημειώνεται πως η οδηγός παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος.

{https://youtu.be/-jxIWxBAkkU}

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΕΖΗ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Wfq9VTZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη