-->

Τσίπρας: «Αφετηρία προεκλογικής εκστρατείας η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ»

Τσίπρας: «Αφετηρία προεκλογικής εκστρατείας η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ»

«Πρώτη μέρα» της προεκλογικής εκστρατείας μιας «κρίσιμης εκλογικής μάχης» κήρυξε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην έναρξη της συνεδρίασης.

«Αφετηρία της εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται. Μιας αναμέτρησης που για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του θα είναι απόπειρα απόδρασης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι για «την κοινωνία και τη χώρα, όμως, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή πορείας, πριν η μοιραία πολιτική της σημερινής κυβέρνησης μετατρέψει τη γενικευμένη κρίση σε γενικευμένη κατεδάφιση, σε κοινωνική και εθνική τραγωδία».

Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχολίασε, δε, ότι «δεν είμαστε τόσο μακριά από το σημείο μηδέν», υποστηρίζοντας ότι «η χώρα μας είχε την ατυχία να έχει τη χειρότερη δυνατή κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή». «Μια κυβέρνηση, που εν μέσω ακρίβειας, κοινωνικής ανασφάλειας αλλά και γεωπολιτικής αστάθειας, επιδεινώνει δραματικά αντί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και την ίδια στιγμή διαφημίζει τον εαυτό της και το έργο της με όρους σχεδόν μεταφυσικής τελειότητας.  Η Αγία οικογένεια συμφερόντων που μας κυβερνά ζει το μύθο της τελειότητάς της», πρόσθεσε, εκφράζοντας την άποψη ότι «ήρθε καιρός, να βάλει η ελληνική κοινωνία ένα τέλος σ' αυτή την εφιαλτική τελειότητα».

Ο κ. Τσίπρας μίλησε επίσης για «καθεστωτική τοξικότητα» του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «αποδίδει προκαταβολικά την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, που ο ίδιος προετοιμάζει, στον αντιπολιτευτικό λόγο» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Κρύβεται, με δυο λόγια, πίσω από την αντιπολίτευση για να δικαιολογήσει την κυβίστησή του», συμπλήρωσε.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ_ΟΜΑΔΑ #ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ_ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dH4Mbhw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->