Τσουχτερά πρόστιμα σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Τσουχτερά πρόστιμα σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Τσουχτερά φαίνεται ότι θα είναι τα πρόστιμα σε όσα βενζινάδικα παραβιάζουν τον νόμο για την αθέμιτη κερδοφορία. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε γνωστή την είδηση ότι επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ σε τέσσερα πρατήρια.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 20.000 ευρώ επιβάλλονται, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη, σε τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων, στην Αττική, την Καλαμάτα, τη Νάξο και το Γύθειο.

Και αυτό διότι σε ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).

Αυτό γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση του υπουργείου ενώ σημειώνεται ότι τα πρατήρια πωλούσαν αμόλυβδη βενζίνη, ντίζελ κίνησης και βιοντίζελ, σε τιμή υψηλότερη της θεωρητικής τιμής πώλησης.

#ΒΕΝΖΙΝΗ #ΑΔΩΝΙΣ_ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ #ΠΡΟΣΤΙΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Kkmny2F
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη