-->

Αυτό είναι το πόρισμα για τον θάνατο του Mad Clip: Δεν έκανε κόντρες, δεν είχε πάρει ναρκωτικά (βίντεο)

Αυτό είναι το πόρισμα για τον θάνατο του Mad Clip: Δεν έκανε κόντρες, δεν είχε πάρει ναρκωτικά (βίντεο)

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Δαμιανού Ρόρρη αποκαλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.

 

Φως στα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος που οδήγησε στον θάνατο του Mad Clip ρίχνει το πόρισμα του Δαμιανού Ρόρη, στο οποίο σημειώνεται κατηγορηματικά πως ο ράπερ δεν έκανε κόντρες, ούτε είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο αυτοκίνητα δεν έκαναν κόντρα, αλλά κινούνταν με 135 χιλιόμετρα την ώρα - όταν το όριο είναι 50.

Η Porsche ήταν σε καλή κατάσταση και «φορούσε» ελαστικά ενός έτους ειδικά για πίστα, ενώ ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, που ισοδυναμεί σε 2 με 3 ποτά.

Ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν βρέθηκαν, με το πόρισμα να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό.

Τι γράφει το πόρισμα

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο Love it, αναφέρεται:

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 02:15 στη λεωφόρο Αθήνας στο ύψος της οδού Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Το όχημα, με κατεύθυνση προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο κράσπεδο της διαχωριστικής νησίδας και σε μεταλλικό φωτεινό στύλο. Εξετάστηκε και αν υπήρχε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος.

Από το οπτικό υλικό γίνεται εμφανές ότι ο οδηγός της Porsche δεν ήθελε να συναγωνιστεί το άλλο όχημα.

Tα δύο αυτοκίνητα δεν έκαναν κόντρα, κινούνταν με 135 χιλιόμετρα την ώρα, όταν το όριο είναι 50, η Porsche, ήταν σε καλή κατάσταση και «φορούσε» ελαστικά ενός έτους ειδικά για πίστα, ενώ ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, που ισοδυναμεί σε 2 με 3 ποτά.

Ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν βρέθηκαν και το πόρισμα καταλήγεί στο συμπέρασμα ότι το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό.

#MAD_CLIP #ΠΟΡΙΣΜΑ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YdbMz6n
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->