Friends: Η απαγορευμένη διαφήμιση της αγαπημένης σειράς (βίντεο)

Friends: Η απαγορευμένη διαφήμιση της αγαπημένης σειράς (βίντεο)

Η «απαγορευμένη» διαφήμιση γυρίστηκε πριν το ξεκίνημα της σειράς και είχε σκοπό να προκαλέσει. Τελικά κρίθηκε ότι προκαλούσε περισσότερο από το επιθυμητό.

 

Το βίντεο από την αγαπημένη σειρά που πλέον αποτελεί παρελθόν για το Netflix γυρίστηκε πίσω στο μακρινό 1994 και τελικά δεν «έπαιξε» ποτέ.

Οι έξι κολλητοί εμφανίζονταν μονάχα με τα εσώρουχά τους και ξεκινούσαν να παρουσιάζονται, πριν επέμβει η Μόνικα και αρχίσει να διαμαρτύρεται.

Τελικώς λίγοι γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη και το spot δεν είδε ποτέ το «φως», ώστοσο η επιτυχία της σειράς ήταν τέτοια που δεν χρειαζόταν όντως μια τέτοια διαφήμιση. 

Να θυμίσουμε πως στα «Φιλαράκια» έχει υπάρξει σχεδόν ολόκληρο απαγορευμένο επεισόδιο, καθώς κοντά στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου η παραγωγή γύρισε ένα αστείο του Τσάντλερ Μπινγκ στο αεροδρόμιο... για τρομοκρατικό χτύπημα.

 

#FRIENDS #ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ #ΣΕΙΡΑ #ΤΡΕΪΛΕΡ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/x6uN7lo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη