Λαμία: Παραίτηση του Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Χριστοδούλου της τοπικής κοινότητας Ανθήλης

Επειδή με ρωτάτε αν δήλωσα παραίτηση και πολλοί δεν με πιστεύετε και ζητάτε να γίνει δημόσια... 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με στηρίξατε από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά. Θέλω να πω και μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους εσάς που με ψηφίσατε αλλά εσείς μου το ζητήσατε να παραιτηθώ και επειδή έχω μάθει να ακούω και να σέβομαι τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου δεν μπορούσα να μην το κάνω... Δυστυχώς δεν κάνω για τον χώρο της πολιτικής γιατί δεν έχω μάθει να τάζω και να υπόσχομαι χωρίς να γίνονται πράξη, το θεωρώ κοροϊδία και ψέματα και είναι κάτι που δεν μου αρέσει.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους από την δημοτική αρχή που συνεργάστηκα άψογα απο την αρχή.

 Αντιδήμαρχε κ. Κωνσταντίνος Κερπινιώτης το ευχαριστώ είναι λίγο γιατί όποτε κανονίσαμε καθαρισμό στο κοιμητήριο ήσουν εδώ και όχι μόνο ήσουν εδώ αλλά έχεις ρίξει πολύ προσωπική εργασία. Δεν έχω λόγια αντιδήμαρχε είσαι παράδειγμα προς μίμηση.

Τον αντιδήμαρχο κ. Kostas Xefloudas που οπότε του ζητήσαμε μηχανήματα μας τα έστελνε και όσες φορές του ζητήσαμε να έρθει ήταν εδώ ότι ώρα και να ήταν. Και επειδή μου αρέσει να λέγονται οι αλήθειες είναι και ο άνθρωπος που στην Ανθήλη ακούει την γκρίνια μας και "πληρώνει τη νύφη" Κώστα συγγνώμη και ευχαριστώ σε εσένα.

Τον αντιδήμαρχο κ. Σωτήρης Κουτσοβέλης που ότι του ζήτησα δεν είπε ποτέ δεν μπορώ. Αντιδήμαρχε αυτό που υποσχέθηκες και θέλω να το ολοκληρώσεις μέχρι να έρθει ο χειμώνας γιατί ο κόσμος έχουν σοβαρό πρόβλημα... Ξέρω ότι κρατάς τον λόγο σου... Ας μην είμαι στο συμβούλιο εγώ την χαρά και την ικανοποίηση θα την πάρω και ως απλός πολίτης.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ (αν και είναι λίγο δεν φτάνει) στον κ. Γιάννη Μακρή (ο μαέστρος του Δήμου)... Δεν έχω λόγια για εσένα... Αν δεν υπήρχες...

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως στους εργαζόμενους - προσωπικό του Δήμου Λαμιέων γιατί δεν εργάζεστε απλά αλλά προσφέρεται έργο. 

Θέλω να ευχαριστήσω και ανθρώπους που δεν έτυχε να έχουμε συνεργασία λόγο αρμοδιοτήτων αλλά υπήρχε και υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Αντιδήμαρχε κ. Κωνσταντίνε Αναστασίου και αντιδήμαρχε κ. Δημήτρη Κυρίτση σας ευχαριστώ!

Τελευταίο άφησα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε έναν άνθρωπο που πλέον είναι εκεί ψηλά και που είναι ένας από τους λόγους που δέχτηκα αυτή την θέση αλλά η συνεργασία μας δεν ήταν για πολύ. Τον κ. Θανάση Αργύρη...

(Μια αλήθεια που ο κόσμος δεν ξέρει. Το 2012 που έγιναν κατεδαφίσεις αυθαίρετων στους τσιγγάνους στην Ανθήλη ήταν αυτός έδωσε τον λόγο του ότι αν δεν κατεδαφιστούν θα δηλώσει παραίτηση και μαζί με τον τότε Δήμαρχο Λαμιέων τον κ. Γιώργο Κοτρωνιά κατεδαφίστηκαν όπως προβλέπεται από τον νόμο μέσα σε 10 ημέρες έκτοτε χάθηκε η μπάλα). Η Ανθήλη είναι η πιο εύκολη υπόθεση γιατί υπάρχει η Natura. Αν πήγαιναν Ανθηλιώτες να φτιάξουν κάτι ακόμη φυλακή θα ήταν... 

Καλή συνέχεια στο συμβούλιο και όποιος αναλάβει την θέση του εύχομαι υπομονή, επιμονή και να καταφέρει να κάνει όσα πιο πολλά μπορεί για το χωριό μας!

Κωνσταντίνος Χριστοδούλου


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη