Η απάντηση του DJ Valentino για την... αόρατη κονσόλα: Ένα άδειο τραπέζι βρήκα, κάτι έπρεπε να κάνω (βίντεο)

Η απάντηση του DJ Valentino για την... αόρατη κονσόλα: Ένα άδειο τραπέζι βρήκα, κάτι έπρεπε να κάνω (βίντεο)

Μπορεί τα MAD VMA να επισκιάστηκαν από το ξύλο μεταξύ των τράπερς στις πρώτες σειρές των καθισμάτων, όμως η βραδιά είχε και αστείες στιγμές όπως η «αόρατη κονσόλα» του dj Valentino. Τι απαντάει ο ίδιος για το περιστατικό.

Viral έγινε εκτός από το ξύλο των τράπερς στα MAD VMA και το βίντεο με τον DJ Valentino που υποκρίνεται ότι παίζει σε μια κονσόλα που δεν... υπάρχει. Ο γνωστός DJ απάντησε κάτω από ανάρτηση του video στο twitter σχετικά με το περιστατικό.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ».

valentino1

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου» συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε:«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

valentino2

valentino3

{https://twitter.com/zozefinos/status/1539720850710175745?s=20&t=H-KL_y3Szhnjm9kJGdYzlg}

#MAD #TWITTER #ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PHnY9Eg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη