Αυτό είναι το τελευταίο email του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε, η αναφορά σε «κυκλώματα» (βίντεο)

Αυτό είναι το τελευταίο email του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε, η αναφορά σε «κυκλώματα» (βίντεο)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη μέσω ενός email, στο οποίο ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

 

Στο email - που εστάλη σε 24 ηλεκτρονικές διευθύνσεις - υπάρχει η φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα γυναίκας, η οποία – σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή αλλά και στον θάνατο.

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωση μου να μάθουν όλοι ότι αυτό το όνομα (αναφέρει το όνομα της γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο mail, στο οποίο σημειώνονται και τα ποσά τα οποία - όπως ισχυρίζεται - είχε καταφέρει να του αποσπάσει η πρώην φίλη του.

Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη.

emailg 600x296

«Ήθελα να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ», είχε γράψει, άλλωστε, σε ανάρτησή του ο γυμναστής.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη γυναίκα, ο 50χρονος άφηνε, ακόμη, αιχμές για εμπλοκή της ακόμα και σε υπόθεση καταγγελίας βιασμού πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κύκλωμα που παγίδευε επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Αυτό έκανε κι αυτή. Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης. Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου….

Τόσο το email όσο και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του προπονητή βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνώνται και όσα γράφει για το περιβόητο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 

#EMAIL #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XMwVO3i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη