Θεσσαλονίκη: Έβαλε GPS στο αυτοκίνητο πρώην συντρόφου του για να την παρακολουθεί

Θεσσαλονίκη: Έβαλε GPS στο αυτοκίνητο πρώην συντρόφου του για να την παρακολουθεί

Απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου μία κοπέλα βρήκε συσκευή GPS στο αυτοκίνητό της, την οποία -σύμφωνα με την ΕΛΑΣ- είχε τοποθετήσει πρώην σύντροφός της για να την παρακολουθεί. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, μια 44χρονη (ημεδαπή) γυναίκα μετέβη χθες το πρωί (27/06) στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά όπου παρέδωσε ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού θέσης (GPS), την οποία εντόπισε ηλεκτρολόγος κάτω από το τιμόνι, βιδωμένη στα καλώδια της μίζας, σε έλεγχο οχήματος που χρησιμοποιούσε η ίδια και είχε τοποθετηθεί εν αγνοία της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «BOOKER» σε οικία 45χρονου ημεδαπού, με τον οποίο διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν και διέκοψε καταγγέλλοντας απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και της κόρης της.

Κατά την έρευνα, που ήταν παρών τόσο ο εν λόγω άντρας όσο και 41χρονη φίλη του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε έπιπλα και οικοσυσκευές:

  • ναρκωτικά δισκία,
  • μικροδέματα κάνναβης,
  • τρίφτης – σπαστήρας,
  • 13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου,
  • νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα καπνού και
  • συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Συνελήφθησαν ο 45χρονος άντρας και η 41χρονη φίλη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, σχετική δικογραφία.

#GPS #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΠΡΩΗΝ_ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CsljFMb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη