Νέες προκλητικές δηλώσεις Light: «Μας έβαλαν κοντά ελπίζοντας σε ελαφρύ καβγαδάκι»

Νέες προκλητικές δηλώσεις Light: «Μας έβαλαν κοντά ελπίζοντας σε ελαφρύ καβγαδάκι»

Ο Light τονίζει πως ήταν γνωστή η κόντρα του με τον Snik και πως είχε ενημερώσει να μην τους βάλουν κοντά, αφήνοντας αιχμές για τους διοργανωτές.

Ο Light έδωσε την δική του εκδοχή, μέσω instastories, για το πώς ακριβώς ξεκίνησε το επεισόδιο ανάμεσα σ' εκείνον και τον Snik στα MAD video music awards 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Αρχικά ζήτησε ξανά συγγνώμη από όλους, τονίζοντας για ακόμα μια φορά πως αμυνόταν και ανέφερε: «Λοιπόν μάγκες για όποιον ήταν εδώ στα MAD VMA ένα συγγνώμη στις οικογένειες, στις μαμάδες, στους μπαμπάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε. Δεν είμαστε θύματα ούτε πουτάνες. Την αγάπη μου σε όλους και του χρόνου καλύτερα».

Στην συνέχεια, σε επόμενη ανάρτηση αφήνει αιχμές για τους διοργανωτές της εκδήλωσης τονίζοντας πως ήταν γνωστή η κόντρα με τον Snik και πως είχε ενημερώσει την διοργάνωση πως αν τους έφερνε σε επαφή στον ίδιο χώρο θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Τονίζει πως οι διοργανωτές ωστόσο «επέλεξαν να τους βάλουν κοντά ελπίζοντας σε ένα μικρό καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα».

«Μια φορά και μόνο μια για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για να ξέρετε τι έγινε. Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι βουνά και είναι αυτό που προηγήθηκε. Μετά μας χώρισαν, πήγα στα backstage για λίγο, μετά επέστρεψα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο. Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

light37

#light #ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gMnhq3N
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη