Πέθανε ο Βαγγέλης Δερλής, η «καρδιά» του Κύτταρο Live club

Πέθανε ο Βαγγέλης Δερλής, η «καρδιά» του Κύτταρο Live club

To ιστορικό μαγαζί της Ηπείρου & Αχαρνών «Κύτταρο» έκανε τη δυσάρεστη ανακοίνωση της απώλειας ενός ανθρώπου που αγάπησαν γενιές και γενιές θαμώνων.

 

Ο Βαγγέλης Δερλής, ο οποίος πέθανε ξαφνικά ήταν ένας από τους υπευθύνους του Κύτταρο Live Club. Στη σελίδα της ιστορικής μουσικής σκηνής αναρτήθηκε η παρακάτω συγκινητική ανακοίνωση:

Η «καρδιά» του Κυττάρου έπαψε να χτυπά... Ο Βαγγέλης Δερλής, ο Βαγγέλης μας, το πιο παλιό «κύτταρο» του Κυττάρου και ο πιο φανατικός οπαδός του, ο αφανής ήρωας που για δεκαετίες έβαζε τάξη στο χάος και έμπαινε μπροστά μόνο στα δύσκολα, «έφυγε» ξαφνικά χθες το βράδυ από καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Κύτταρο και στην ψυχή μας. Βαγγέλη μας, θα είσαι για πάντα μαζί μας...

Η κηδεία θα γίνει ην Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 13.00, στον ιερό ναό Τίμιου Προδρόμου στο Σχιστό (Β' Ζώνη).

#ΠΕΘΑΝΕ #ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ #ΚΗΔΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Gi89VFc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη