Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγή

Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγή

Με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη αρχίζει τη συνεδρίασή της η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, που θα εκλέξει Γραμματέα και και νέο Πολιτικό Συμβούλιο.

Πραγματοποιείται, σήμερα (05/06), η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που θα εκλέξει Γραμματέα και και νέο Πολιτικό Συμβούλιο.

Νέος Γραμματέας θα είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο πλέον στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ, στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο θα συμμετάσχουν και έξι βουλευτές, πέραν των Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα Λοβέρδου και Χάρη Καστανίδη, και αναμένεται να προταθούν οι Κώστας Σκανδαλίδης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Απόστολος Πάντας. Ζητούμενο είναι αν θα θέσουν υποψηφιότητα και άλλα μέλη της Κ.Ο., που δεν θα βρίσκονται στην πρόταση Ανδρουλάκη.

Οι εργασίες της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής αρχίζουν με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, που μπορείτε να παρακολουθήσετε live.

{https://youtu.be/LurYF60Opko}

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΟΜΙΛΙΑ #ΠΑΣΟΚ #ΚΙΝΗΜΑ_ΑΛΛΑΓΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OHtw7Lg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη