Δολοφονία στην Αίγινα: «Διαισθανόταν ότι θα την σκοτώσει ο γιος της», αποκαλύπτει η ηθοποιός Τσαγγάνη

Δολοφονία στην Αίγινα: «Διαισθανόταν ότι θα την σκοτώσει ο γιος της», αποκαλύπτει η ηθοποιός Τσαγγάνη

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στην Αίγινα.

Φίλη και γειτόνισσα της ηθοποιού ήταν η Μάγδα Τσαγκάνη, η οποία γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία τον γιο της αδικοχαμένης, ο οποίος ομολόγισε την δολοφονία.

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε απόλυτα συγκλονισμένη η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

«Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε για τον γιο της ηθοποιού. «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

 

 

#ΑΙΓΙΝΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DTiJaKd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη