Τα ρωσικά Macdonalds μετατράπηκαν σε Vkusno & tochka

Τα ρωσικά Macdonalds μετατράπηκαν σε Vkusno & tochka

Με αλλαγμένη επωνυμία και υπό νέα διεύθυνση θα ανοίξουν και πάλι σήμερα τα πρώτα 15 εστιατόρια -πρώην Macdonalds- μετά την απόσυρση της αλυσίδας από τη χώρα.

Τα πρώτα 15 εστιατόρια που άνηκαν στην αλυσίδα McDonald's θα ξανανοίξουν σήμερα στη Μόσχα υπό νέα ιδιοκτησία και με την επωνυμία 'Vkusno & tochka' ('Νόστιμο – τελεία και παύλα' σε ελεύθερη μετάφραση), όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

{https://twitter.com/BenTavener/status/1535887394767048704?s=20&t=y5NuTgaM4YPK3-fxNmM8wg}

Ακόμα 50 εστιατόρια θα ανοίξουν αύριο, ανέφερε η Vkusno & tochka.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους λάτρεις του fast-food στη Ρωσία καθώς τα εστιατόρια που προηγουμένως διαχειριζόταν η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων της Δύσης ανοίγουν και πάλι με νέο εμπορικό σήμα και νέα ονόματα στα μπέργκερ, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος McDonald's στη Μόσχα.

#ΡΩΣΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #MACDONALDS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dgRpilV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη