O Λαφαζάνης φωτογραφίζεται με τον Ρώσο πρέσβη και κατηγορεί την Ελλάδα για «εθνικό έγκλημα»

O Λαφαζάνης φωτογραφίζεται με τον Ρώσο πρέσβη και κατηγορεί την Ελλάδα για «εθνικό έγκλημα»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεξιώνεται στη Ρώσικη πρεσβεία και στέλνει το μήνυμα πως «η Ελλάδα αυτήν την ώρα αυτοκτονεί εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά». 

«Η Ελλάδα κατάφερε με τις αντιρώσικες και τυφλές αμερικανονατοϊκές πολιτικές της να τερματίσει και σχεδόν να νεκρώσει κάθε σχέση με τη Ρωσία», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που βρέθηκε καλεσμένος στη ρωσική πρεσβεία - και συγκεκριμένα σε δεξίωση που παρέθεσε την Πέμπτη (9/6/22) στο κτίριο της για την επέτειο ίδρυσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωσε πως δεν προσκλήθηκε κανένα εκπρόσωπος της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή άλλου κόμματος της Βουλής - γεγονός που καταδεικνύει την ενόχληση της Μόσχας για τη στάση των Ελλήνων βουλευτών μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε πως «όσο ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ συνεχίζουν και κλιμακώνουν δυστυχώς τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρ'ότι χάνουν διαρκώς στο πεδίο και πλήττουν βάναυσα τους ευρωπαϊκούς λαούς και ιδιαίτερα τον ελληνικό λαό και την χώρα μας, με ακρίβεια, φτώχεια και εξαθλίωση, τόσο το ρεύμα υπέρ της Ρωσίας διογκώνεται μέσα στην ελληνική κοινωνία, ενώ τα κατεστημένα ελληνικά κόμματα δεν εκφράζουν με την πολιτική τους τον ελληνικό λαό».

«Έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή», συνέχισε, «την οποία χαρακτηρίζει η ήττα και η παρακμή των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Δύσης και η ανάδυση ενός νέου πολυπολικού κόσμου».

Αποτελεί μέγα εθνικό έγκλημα, για να μην πω θανάσιμη πισώπλατη μαχαιριά και προδοσία για την Ελλάδα, τα εθνικά μας συμφέροντα και το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού που εξαθλιώνεται η στρατηγική της αντιρώσικης ψύχωσης που ακολουθούν κυβέρνηση και ελληνικό πολιτικό κατεστημένο.

«Η Ελλάδα αν δεν αλλάξει στρατηγική», κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «κινδυνεύει με απέραντη φτώχεια και εθνικό ακρωτηριασμό, αφού για όσους γνωρίζουν και παρακολουθούν αντικειμενικά τα πράγματα, έχουν πλήρη συνείδηση ότι τόσο το Αιγαίο και τα νησιά μας όσο και η ελεύθερη Κύπρος, βασίζονταν μέχρι σήμερα σε σημαντικό βαθμό στη Ρωσική αφανή αλλά πολύ ουσιαστική στήριξη και όχι στη Δύση. Η Ελλάδα αυτήν την ώρα εκτελεί τον εαυτό της».

#ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ #ΡΩΣΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΡΕΣΒΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/3MPCTjJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη