Τραγωδία στο Λουτράκι: Πέθανε 5χρονο παιδί λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Τραγωδία στο Λουτράκι: Πέθανε 5χρονο παιδί λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Θλίψη στο Λουτράκι για ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών, που έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Ένα παιδί μόλις 5 ετών έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο Κορίνθου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη γρήγορη μεταφορά του με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου δέχθηκε κλήση από τους γονείς της 5χρονης.

Πέντε λεπτά αργότερα, το ασθενοφόρο βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε παρακείμενη οδό και οι διασώστες κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το μεταφέρουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Κέντρο Υγείας.

Μόλις έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας, ο εφημερεύον ιατρός κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έδωσε εντολή να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Μ

Μάλιστα, ο ίδιος, συνόδευσε το κοριτσάκι μέχρι το Νοσοκομείο, ενώ στη διαδρομή έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 5χρονο κοριτσάκι, έφτασε στο Κέντρο Υγείας με οξυγόνο 73%, ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, αλλά δυστυχώς, η προσπάθειά τους, δεν είχε αποτέλεσμα.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού. 

 

#ΛΟΥΤΡΑΚΙ #ΠΕΘΑΝΕ #ΠΑΙΔΙ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/V5bG1uI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη