Απίστευτη ατάκα on air από Λιάγκα για Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά»

Απίστευτη ατάκα on air από Λιάγκα για Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά»

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας περιγράφει πως τους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν.

 

Η μαρτυρία αυτή τάραξε το πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» καθώς ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε με όσα ακούστηκαν στον αέρα. 

Η μαρτυρία 

«Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα πω εγώ στον τάδε, τι έχει γίνει. Μετά, όταν της είπε ότι «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», του λέει «μην με αφήνεις, θα κόψ…». Θα κάνει μια απόπειρα, μην πω τώρα τις λεπτομέρειες τι θα 'κανε… Ότι θα αυτοκτονούσε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τρελά πράγματα! Με τον μόνο που τα είχε καλά, απ' ό,τι θυμάμαι που μας είπε, μόνο με την αδελφή της. Όταν ερχότανε στο σπίτι, μια σου λέω είχε τσακωθεί με τη μάνα της, τον πατέρα της, τον πατριό της, δεν την καταλαβαίνουνε… δεν την κάνουνε… Είχε νεύρα, δηλαδή και με το παιδί μου, πολλά νεύρα, πολλά νεύρα!», λέει η μητέρα του πρώην συντρόφου της Ρούλας.

Ο εκνευρισμός του Λιάγκα 

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής και είπε: «Θα πω κάτι χοντρό και δεν επιτρέπεται. Ε, παιδιά, καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά! Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΓΚΑΣ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aCxP9AY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη