Power Pass: Τον Ιούλιο η πληρωμή των έως 600 ευρώ, SMS με βάση το ΑΦΜ

eurokinissi

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για το Power Pass και το επίδομα έως 600 ευρώ. Τον Ιούλιο η πληρωμή. Τα SMS που θα λαμβάνουν οι δικαιούχοι.

Για τις διαδικασίες του Power Pass, του επιδόματος μέχρι 600 ευρώ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο υπουργός ανέφερε ότι η πλατφόρμα θα ανοίξει εντός της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι πληρωμές θα γίνουν τον Ιούλιο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι «οι δηλώσεις θα είναι από την επόμενη εβδομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου και αμέσως μετά, τον Ιούλιο, θα μπούνε τα χρήματα». Όσον αφορά τη διαδικασία, η αποστολή γραπτού μηνύματος που θα λάβει κάποιος αν είναι δικαιούχος κατόπιν διασταύρωσης των στοιχείων του «κατά πάσα πιθανότητα θα είναι με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ για να διαχειριστούμε την κίνηση. Θα αντλούνται τα στοιχεία αυτόματα από την ΑΑΔΕ, άρα θα αντλεί και τα στοιχεία του εισοδήματος και τα στοιχεία που αφορούν τον μετρητή.

Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει την οικογενειακή δήλωση για το κομμάτι που αφορά την αποζημίωση μίας οικογένειας αλλά έχει και ένα δεύτερο σκέλος, όπως, για παράδειγμα, για γονείς που έχουν συνδεδεμένα μέλη, που πληρώνει ο γονιός το ενοίκιο του παιδιού του, άρα θα υπάρχει μία δεύτερη φόρμα».

#POWER_PASS #ΠΛΗΡΩΜΗ #ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ #SMS #ΑΦΜ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YhxLsGy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη