Απάτη με πρόσχημα το Power Pass στον Βόλο: Πώς προσπάθησαν να υποκλέψουν χρήματα

Απάτη με πρόσχημα το Power Pass στον Βόλο: Πώς προσπάθησαν να υποκλέψουν χρήματα

Της ζήτησε στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα δήλωνε στην αίτηση για να κατατεθούν τα χρήματα του Power Pass.

Ένας άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον υπάλληλο του λογιστικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται 48χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Ν. Ιωνία προσπάθησε να υποκλέψει στοιχεία των τραπεζικών της λογαριασμών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρίστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της ότι την κάλεσε για να την ενημερώσει για τη διαδικασία του Power Pass, προκειμένου να υποβάλλει την αίτησή της από τους πρώτους με το άνοιγμα της πλατφόρμας αύριο.

 Η γυναίκα διαισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησε να μιλήσει με τον υπάλληλο του λογιστικού γραφείου που συνήθως συνεργάζεται για όλες τις υποθέσεις της, αλλά έλαβε την απάντηση ότι ήταν απασχολημένος με άλλο πελάτη.

Ο άγνωστος επέμενε υποβάλλοντάς την σε καταιγισμό ερωτήσεων και πιέζοντάς την να δώσει στοιχεία για να τα έχει στη διάθεσή του να υποβάλλει την αίτηση.

Η γυναίκα εντέλει του είπε να της δώσει το τηλέφωνό του και ότι θα τον καλέσει αργότερα, προσποιούμενη ότι στο κατάστημα μπήκε πελάτης και φυσικά ενημέρωσε την αστυνομία.

#ΒΟΛΟΣ #ΑΠΑΤΗ #POWER_PASS #ΑΙΤΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9qf5CU3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη