Οι αθλητές της ΑΛΑΛ στο Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος!

Το Skoda Karellis 39ο Ράλλυ Φθιώτιδος κοσμούν με την παρουσία τους 11 αθλητές της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας. Οι αγωνιζόμενοι της λέσχης μας θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στις δύο ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Χρυσόστομου Καρέλλη με το Skoda Fabia R5, έχοντας τον Λεωνίδα Μαχαίρα δίπλα του. Με το Subaru Impreza GC8 θα αγωνιστούν οι Ευθύμης Κυρίτσης-Αποστόλης Τσιλίκας, με τον 33χρονο οδηγό να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον πρώτο πρωταθληματικό αγώνα της ζωής του. Με τον δικό του θεαματικό τρόπο θα οδηγήσει το Ford Escort MKII ο αγαπημένος των θεατών, Ντίνος Αντωνίου, με τον Απόστολο Μακάριο δίπλα του. Θα κυνηγήσουν τη νίκη στα δικίνητα οι αθλητές της ΑΛΑΛ,  Θεόδωρος Τσάκαλος-Απόστολος Κοτρώνης με το Ford Fiesta R2 και ο «Sassos» (Peugeot 206 XS) με τον Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη. Πατήρ και υιός Κούγιας θα οδηγήσουν ένα Peugeot 206 RC, με τον 24χρονο οδηγό στην τρίτη του συμμετοχή στον αγώνα να επιθυμεί τον τερματισμό που θα συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους συμμετοχή στο Ράλλυ Φθιώτιδος τα ξαδέρφια, Θανάσης και Σάββας Κούκουνας επιστρέφουν με την πισωκίνητη Toyota Corolla AE86 και αναμένεται να προσφέρουν θέαμα. 

Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα!

Ιστοσελίδα αγώνα: https://www.alal.gr/rfth2022/






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη