Λαμία - Βέροια: Εκεί ποντάρουν στη ρεβάνς που θα κρίνει τη θέση στη Super League Interwetten


Λαμία και Βέροια κοντράρονται στην καθοριστική ρεβάνς που θα κρίνει μια θέση στη Super League Interwetten. Τα σημεία στα οποία ποντάρουν οι δύο ομάδες για να πετύχουν τον στόχο τους.

Λαμία - Βέροια, πράξη δεύτερη. Μια εβδομάδα μετά το πρώτο ματς στη Βέροια, οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα (18/6 - 20:00) στη Λαμία, στην καθοριστική ρεβάνς που θα κρίνει μια θέση στη Super League Interwetten.

Το πάνω χέρι για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία το έχει η Λαμία, η οποία χάρη στη νίκη της με 2-1 το περασμένο Σάββατο έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77' με τον αρχισκόρερ Πασά το γκολ του Μπεχαράνο που είχε δώσει το προβάδισμα στη Λαμία από το 7', ωστόσο λίγο μετά την ισοφάριση, στο 81' ο Μανούσος έκανε το 1-2 και έδωσε σαφές προβάδισμα στη Λαμία ενόψει της σημερινής ρεβάνς.

Πού ποντάρουν λοιπόν οι δυο μονομάχοι για το σημερινό καθοριστικό δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι;

Η εμπειρία της Λαμίας να διαχειριστεί το αποτέλεσμα

-Η Λαμία έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της όπως τον Αντέτζο, τον Τζανετόπουλο, τον Τζανδάρη, τον Μπεχαράνο και τον Μανούσο, οι οποίοι έπειτα και από το σκορ του πρώτου αγώνα έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν την κατάσταση.

-Οι στατικές φάσεις αποτέλεσαν μεγάλο όπλο της Λαμίας στο πρώτο ματς. Έτσι ήρθε το γκολ του Μπεχαράνο, από ελεύθερο του Σαράνοφ άρχισε το τέρμα του Μανούσου, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ειχε ακόμα μια καλή στιγμή από στατική φάση για να βρει κι άλλο γκολ. Κι αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί και στη ρεβάνς.

-Η παρουσία του Σαράνοφ κάτω από την εστία της Λαμίας επίσης μπορεί να παίξει ρόλο - κλειδί. Ο Σέρβος γκολκίπερ με τις επεμβάσεις του στο πρώτο μέρος στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας κράτησαν όρθιες την ομάδα του. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που ο Σαράνοφ αποτέλεσε τον MVP σε αναμέτρηση της Λαμίας.

Η Βέροια καλείται να τελειώσει τις ευκαιρίες της

-Η αναποτελεσματικότητα της Βέροιας στο πρώτο παιχνίδι αποτέλεσε ένα σημαντικό ντεσαβαντάζ για την ίδια. Υπήρξε μεγάλη παραγωγή ευκαιριών με Μούργο, Γιακουμάκη, Πεταυράκη και Φοφανά, αλλά η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί.

-Να εκμεταλλευτεί την εκτελεστική δεινότητα του Πασά. Στο πρώτο ματς η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που είχε ήταν εκείνη του δικού του γκολ. Την τελείωσε στα δίχτυα και σκόραρε το 25ο του τέρμα τη φετινή σεζόν. Πρέπει οι συμπαίκτες του να τον ψάξουν περισσότερο μέσα στην αντίπαλη περιοχή γιατί μπορεί να βγάλει μόνος του τα... κάστανα από τη φωτιά επιθετικά.

-Επίσης η Βέροια πρέπει να δείξει μεγαλύτερη συνοχή και καλύτερη αντιμετώπιση στις στατικές φάσεις του αντιπάλου. Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι ένας τομέας που είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει ξανά η Λαμία. Στο πρώτο ματς η Βέροια πληγώθηκε από αυτές και οι παίκτες του Δερμιτζάκη θα πρέπει να είναι... διαβασμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη