Ευχάριστα νέα για την Super Κική: «Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά»

Πηγή: instagram

Ένα ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική.

 

Η γνωστή influencer, η οποία συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του "Just the 2 of us", κοινοποίησε δυο φωτογραφίες στις οποίες κρατάει ένα υπερηχογράφημα και ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και σύντομα θα γίνει μητέρα. Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια, θα είναι μόνη μαμά, καθώς χώρισε με τον σύντροφό της.

 Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..

Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ .. και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», έγραψε η Super Κική.

{https://ift.tt/CtmTIMV}

#ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ #SUPER_ΚΙΚΗ #INFLUENCERS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Nwx567M
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη